Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 3rd April 2006, 18:15
ZeroDni ZeroDni is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Can Send email but not receive it using sendmail on debian

every thing works great except for the reciveing of email it send out fine but not geting email back at all here is my mail.log


Apr 3 10:59:25 mxtest5 imaplogin: LOGOUT, user=web1_mishi, ip=[::ffff:127.0.0.1], headers=0, body=0, time=1
Apr 3 10:59:25 mxtest5 imaplogin: Connection, ip=[::ffff:127.0.0.1]
Apr 3 10:59:25 mxtest5 imaplogin: LOGIN, user=web1_mishi, ip=[::ffff:127.0.0.1], protocol=IMAP
Apr 3 10:59:25 mxtest5 imaplogin: LOGOUT, user=web1_mishi, ip=[::ffff:127.0.0.1], headers=0, body=0, time=0
Apr 3 10:59:27 mxtest5 imaplogin: Connection, ip=[::ffff:127.0.0.1]
Apr 3 10:59:27 mxtest5 imaplogin: LOGIN, user=web1_mishi, ip=[::ffff:127.0.0.1], protocol=IMAP
Apr 3 10:59:27 mxtest5 imaplogin: LOGOUT, user=web1_mishi, ip=[::ffff:127.0.0.1], headers=0, body=0, time=0
Apr 3 11:00:01 mxtest5 sm-msp-queue[6268]: File descriptors missing on startup: stdin; Bad file descriptor
Apr 3 11:05:39 mxtest5 sendmail[11333]: k33F5bMh011333: <mishi@virginiawebhost.com>... User unknown
Apr 3 11:05:39 mxtest5 sendmail[11333]: k33F5bMh011333: from=<webserviotest@gmail.com>, size=0, class=0, nrcpts=0, proto=ESMTP, daemon=Daemon0, relay=xproxy.gmail.com [66.249.82.205]
Apr 3 11:16:16 mxtest5 sendmail[21579]: k33FGFAL021579: <mishi@virginiawebhost.com>... User unknown
Apr 3 11:16:16 mxtest5 sendmail[21579]: k33FGFAL021579: from=<webserviotest@gmail.com>, size=0, class=0, nrcpts=0, proto=ESMTP, daemon=Daemon0, relay=xproxy.gmail.com [66.249.82.205]
Apr 3 11:16:22 mxtest5 sendmail[21580]: k33FGFhe021580: from=<webserviotest@gmail.com>, size=1369, class=0, nrcpts=1, msgid=<de5ab4130604030817i38d1b315kfbf40461891ef61 6@mail.gmail.com>, proto=ESMTP, daemon=Daemon0, relay=xproxy.gmail.com [66.249.82.204]
Apr 3 11:16:22 mxtest5 smrsh: uid 10001: attempt to use "procmail -f-" (stat failed)
Apr 3 11:16:22 mxtest5 sendmail[21673]: k33FGFhe021580: SYSERR(root): putbody: write error: Broken pipe
Apr 3 11:16:22 mxtest5 sendmail[21673]: k33FGFhe021580: 0: fl=0x0, mode=20666: CHR: dev=8/1, ino=650287, nlink=1, u/gid=0/0, size=0
Apr 3 11:16:22 mxtest5 sendmail[21673]: k33FGFhe021580: 1: fl=0x1, mode=20666: CHR: dev=8/1, ino=650287, nlink=1, u/gid=0/0, size=0
Apr 3 11:16:22 mxtest5 sendmail[21673]: k33FGFhe021580: 2: fl=0x1, mode=20666: CHR: dev=8/1, ino=650287, nlink=1, u/gid=0/0, size=0
Apr 3 11:16:22 mxtest5 sendmail[21673]: k33FGFhe021580: 3: fl=0x2, mode=140777: SOCK localhost->[[UNIX: /dev/log]]
Apr 3 11:16:22 mxtest5 sendmail[21673]: k33FGFhe021580: 5: fl=0x0, mode=100640: dev=8/1, ino=601926, nlink=1, u/gid=0/107, size=375
Apr 3 11:16:22 mxtest5 sendmail[21673]: k33FGFhe021580: 6: fl=0x8000, mode=100640: dev=8/1, ino=813275, nlink=1, u/gid=0/107, size=12288
Apr 3 11:16:22 mxtest5 sendmail[21673]: k33FGFhe021580: 7: fl=0x8000, mode=100640: dev=8/1, ino=813275, nlink=1, u/gid=0/107, size=12288
Apr 3 11:16:22 mxtest5 sendmail[21673]: k33FGFhe021580: 8: fl=0x8000, mode=100640: dev=8/1, ino=813284, nlink=1, u/gid=107/107, size=12288
Apr 3 11:16:22 mxtest5 sendmail[21673]: k33FGFhe021580: 9: fl=0x8000, mode=100640: dev=8/1, ino=813284, nlink=1, u/gid=107/107, size=12288
Apr 3 11:16:22 mxtest5 sendmail[21673]: k33FGFhe021580: 10: fl=0x1, mode=100640: dev=8/1, ino=601928, nlink=1, u/gid=0/107, size=1574
Apr 3 11:16:22 mxtest5 sendmail[21673]: k33FGFhe021580: 11: fl=0x1, mode=10600: FIFO: dev=0/5, ino=178222, nlink=1, u/gid=0/107, size=0
Apr 3 11:16:22 mxtest5 sendmail[21673]: k33FGFhe021580: 12: fl=0x0, mode=10600: FIFO: dev=0/5, ino=178223, nlink=1, u/gid=0/107, size=0
Apr 3 11:16:22 mxtest5 sendmail[21673]: k33FGFhe021580: MCI@0x0: NULL
Apr 3 11:16:22 mxtest5 sendmail[21673]: k33FGFhe021580: MCI@0x0: NULL
Apr 3 11:16:22 mxtest5 sendmail[21673]: k33FGFhe021580: to="|/usr/bin/procmail -f-", ctladdr=<web1_mishi@virginiawebhost.com> (10001/10001), delay=00:00:01, xdelay=00:00:00, mailer=prog, pri=31597, dsn=5.0.0, stat=Service unavailable
Apr 3 11:16:22 mxtest5 sendmail[21673]: k33FGFhe021580: k33FGMhe021673: DSN: Service unavailable
Apr 3 11:16:22 mxtest5 sendmail[21673]: k33FGMhe021673: to=<webserviotest@gmail.com>, delay=00:00:00, xdelay=00:00:00, mailer=esmtp, pri=30000, relay=gmail-smtp-in.l.google.com. [64.233.185.114], dsn=2.0.0, stat=Sent (OK 1144077434 38si2249150wrl)

any help would be greatly appreciated
Thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can Send Email, But Not Recieve; Relay access denied jazzgillum Installation/Configuration 21 31st May 2007 13:46
Can't receive email for aliases sbecker Installation/Configuration 10 4th April 2006 17:51
sendmail sends but no receive gthill Server Operation 3 23rd February 2006 00:40
can't receive email mwebb Installation/Configuration 2 15th January 2006 20:29
e-mail problem!!! Debian 3.1 maroonworks Installation/Configuration 18 6th December 2005 15:42


All times are GMT +2. The time now is 01:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.