Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #11  
Old 16th December 2009, 18:08
topdog topdog is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: South Africa
Posts: 1,352
Thanks: 0
Thanked 154 Times in 151 Posts
Default

Try that and see if you actually have the python module installed.
Code:
yum remove mod_python
service httpd restart
__________________
----
http://www.topdog.za.net - Got Linux problems ? - I can help.
http://www.baruwa.org - Try it.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
User unknown in relay recipient table Taxick Installation/Configuration 12 9th April 2013 13:31
Virtual Users And Domains With Postfix, Courier, MySQL And SquirrelMail -Ubuntu 8.04 c4rdinal HOWTO-Related Questions 112 23rd August 2011 11:49
Connection dropped by IMAP server gublym Server Operation 5 23rd January 2009 10:47
Howtoforge the perfect Server(links) rini90 Installation/Configuration 0 14th December 2008 11:58
cacti problem - graphs have huge gaps Chip Installation/Configuration 7 8th February 2008 00:24


All times are GMT +2. The time now is 05:26.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.