Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #11  
Old 3rd April 2006, 12:04
Stanev Stanev is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2006
Location: Sofia, Bulgaria
Posts: 24
Thanks: 14
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

No change, can't receive HTML massages. Moust strange thing is that all other site administrators receive all massages normal ? I delete user u1_admin - recycle bin too and after that create user u1_admin again. NO CHANGE If different user is administrator for this site same result no mail. ???

Last edited by Stanev; 3rd April 2006 at 12:07.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Not receiving any incoming mail. Jcorrea920 General 11 3rd April 2010 13:08
Filtering emails using Spamassassin and Clamav for Exchange 2000 Server Rocky Server Operation 19 11th March 2008 08:27
Virtual Users And Domains With Postfix, Courier And MySQL (+ SMTP-AUTH, Quota, SpamAs ebbay Installation/Configuration 9 4th March 2006 11:47
Postfix mail is held in queue indefinitely... squallbsr Server Operation 9 15th January 2006 19:13
Mail server jas_esp Server Operation 1 7th December 2005 18:17


All times are GMT +2. The time now is 06:55.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.