#1  
Old 11th December 2009, 08:29
Lvcoyote Lvcoyote is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 29
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Ubuntu 9.10 Breaks Raid0 array

Hi everyone,
A few weeks back I filed a bug report, as of yet no action taken. It can be read here.
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+bug/488461

My questions are......

1) How long does it normally take to get a response from the people that work on these sort of things??

2) Perhaps someone here is familiar with this bug and can address a possible fix?? I know a couple new Kernel versions have been released lately, any ideas if this was addressed in one of the updates??

Thanks!
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 12th December 2009, 16:20
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,747 Times in 2,578 Posts
 
Default

Unfortunately I have no idea how long it takes to fix this...
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"It works!" and Ubuntu 9.10 demortes Installation/Configuration 15 11th November 2009 23:36
Unbale to login to Postfix from webmail wasimriz HOWTO-Related Questions 5 6th April 2009 14:49
Problem on restart bind9 satimis Server Operation 6 30th October 2007 03:01
log files, rotation and emailing them hairydog2 General 65 11th October 2006 14:18
phpMyAdmin - panick attack md@waw.co.uk General 6 3rd September 2006 21:52


All times are GMT +2. The time now is 08:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.