Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 9th December 2009, 00:55
aleksey aleksey is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 27
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default squirrelmail problem

I just installed Ispconfig , I can se my website and almost everything works except when i go to http://www.mywebsite.com/webmail i get 404
I tried creating the squirrel-mail symbolic link direct in the client web folder and is still not working.
any ideas ?
thanks

update :
i can access and log in to squiremail if i go to the ip address
http://192.168.0.1/webmail

Last edited by aleksey; 9th December 2009 at 02:28.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
postfix problems with smtp linkdeb Server Operation 13 15th March 2014 18:58
Using Squirrelmail with ISPConfig 3 dpicella Installation/Configuration 15 7th January 2011 05:30
Strange email problem for one of my domains... any help appreciated paulrobert_a Installation/Configuration 5 9th August 2010 15:15
SquirrelMail problem redem Server Operation 1 3rd April 2008 21:54
Squirrelmail problem teves General 11 21st December 2006 19:24


All times are GMT +2. The time now is 03:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.