Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 24th November 2009, 11:56
Dag Andresen Dag Andresen is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 30
Thanks: 5
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Another problem, when I set all sites to * the right site doesn't come up for the right domain. It's all getting messed up. I had an ispconfig server before, it was not using * from all domains and worked fine... but I just don't remember how and why Please help me
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 24th November 2009, 12:03
linuxbastard linuxbastard is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: Marikina City, Philippines
Posts: 22
Thanks: 3
Thanked 2 Times in 2 Posts
Send a message via MSN to linuxbastard Send a message via Yahoo to linuxbastard Send a message via Skype™ to linuxbastard
Default Check server IP

Hi,

I've gone round and round with that same issue before. I found that the main cause of it is forgetting to set the server IP. Check your System > Edit Server IP

LB
Reply With Quote
  #13  
Old 24th November 2009, 12:08
Dag Andresen Dag Andresen is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 30
Thanks: 5
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks for input, the IP is set up to my internal IP I guess thats correct... other ideas?
Reply With Quote
  #14  
Old 24th November 2009, 12:26
linuxbastard linuxbastard is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: Marikina City, Philippines
Posts: 22
Thanks: 3
Thanked 2 Times in 2 Posts
Send a message via MSN to linuxbastard Send a message via Yahoo to linuxbastard Send a message via Skype™ to linuxbastard
Default How are you connected?

have you tried browsing the server using your internal IP?

what happens when you browse to:

192.168.10.20/webmail
192.168.10.20/phpmyadmin


And are you on a dedicated external IP?
Reply With Quote
  #15  
Old 24th November 2009, 12:32
Dag Andresen Dag Andresen is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 30
Thanks: 5
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm not able to browse internal IP since I'm not sitting on the same network as server (will check it later as soon as I can) and yes the IP is dedicated and never change. You can see here: http://1.2.3.4/webmail
http://1.2.3.4/phpmyadmin

Last edited by till; 25th January 2012 at 15:55.
Reply With Quote
  #16  
Old 24th November 2009, 13:05
linuxbastard linuxbastard is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: Marikina City, Philippines
Posts: 22
Thanks: 3
Thanked 2 Times in 2 Posts
Send a message via MSN to linuxbastard Send a message via Yahoo to linuxbastard Send a message via Skype™ to linuxbastard
Default hostnames

When you browse to your external IP, you should get the default website. I see that a hosted site is showing up.

Could you change the auto generated index.html of the sites so that you know what site shows up when you browse to http://1.2.3.4/

Also set sites to IP:* and autosubdomain:* and see if that changes anything.

Last edited by till; 25th January 2012 at 15:55.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to linuxbastard For This Useful Post:
Dag Andresen (24th November 2009)
  #17  
Old 24th November 2009, 13:34
Dag Andresen Dag Andresen is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 30
Thanks: 5
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thaaaaaaaaaankkkks http://1.2.3.4/phpmyadmin/ now works! I had not tried changing subdomain to * before

On http://1.2.3.4/webmail I now recieve a new error:

Code:
Object not found!

The requested URL was not found on this server. If you entered the URL manually please check your spelling and try again.

If you think this is a server error, please contact the webmaster.
Error 404
1.2.3.4
Tue Nov 24 13:33:23 2009
Apache/2.2.12 (Ubuntu)

Last edited by till; 25th January 2012 at 15:56.
Reply With Quote
  #18  
Old 24th November 2009, 13:42
linuxbastard linuxbastard is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: Marikina City, Philippines
Posts: 22
Thanks: 3
Thanked 2 Times in 2 Posts
Send a message via MSN to linuxbastard Send a message via Yahoo to linuxbastard Send a message via Skype™ to linuxbastard
Default check webmai got.l directory

for webmail I tried accessing it and got the same message you get.

can you check your directories to be sure that you have a directory /var/www/webmail and there are files underneath it.
Reply With Quote
  #19  
Old 24th November 2009, 14:00
Dag Andresen Dag Andresen is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 30
Thanks: 5
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Ok, I can see that webmail apparently isn't working since it's not installed it seems... I downloaded a VMWare image and it was supposed to be there, but I guess not. Anyways I'm getting a bunch of other error, will make a new topic for those. Thanks
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig breaks access to phpmyadmin vondie Installation/Configuration 4 19th October 2009 16:22
ISPConfig 3 phpmyadmin webmail Servername error 500 qriz Installation/Configuration 2 28th September 2009 16:46
404 webmail but phpmyadmin OK stefanos Server Operation 11 28th May 2009 11:32
I can't install addons as webmail and phpmyadmin. fishfree Installation/Configuration 4 22nd May 2009 04:41
phpmyadmin and webmail jcombs_31 General 13 27th January 2009 10:47


All times are GMT +2. The time now is 14:30.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.