Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 31st March 2006, 10:25
JLChafardet JLChafardet is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Problems Installing in CentOS 4.2 fresh

ISPConfig is for some reason not installing on my fresh install of CentOS 4.2, when i hit enter at ./setup it asks the first normal questions, then when reaching the ############# Installing #############

it tells me mysql is not started, and if you check at that exact time, you will see that mysql is subsys locked, but in fact was runing when the ./setup was run.

what could be causing the problem?
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help! Real newbie having problems installing Linux t-kiss Kernel Questions 5 4th April 2006 16:14
Problem installing on CentOS 4.2 bokko Installation/Configuration 4 1st March 2006 18:14
Problems installing CMS joomla ratebri Installation/Configuration 17 6th December 2005 20:33
ProFTPd on CentOS, many small problems ProTrooper Installation/Configuration 3 7th October 2005 17:26
Problems installing ISPConfig Debian Sarge hschel Server Operation 4 22nd August 2005 20:46


All times are GMT +2. The time now is 03:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.