Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > MyDNSConfig > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 7th November 2009, 23:19
George232 George232 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default MyDNS not starting automatically

Hello,

I have a linux server with OpenSuse on it 11.1 I've installed MyDNS and it works ok, but if i restart the server i must start it manually. In chkconfig --list the mydns is on on 3 and 5. After is started manually it works on it does not stop. Anybody know why?
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
High on Lenny - Lvm Mount Problem Serverman Technical 1 23rd June 2009 17:26
have the problem with mydns on CentOS 5.3 x86_64 thaibinhtt Installation/Configuration 1 26th May 2009 09:59
mydns not starting planetsi General 4 19th May 2009 10:41
Squid Proxy Caching on Linux obzerver Installation/Configuration 4 13th August 2008 20:51
dns server error Hellbound General 7 2nd August 2007 10:18


All times are GMT +2. The time now is 10:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.