Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 20th October 2009, 17:07
redeprotegida redeprotegida is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 23
Thanks: 9
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Ajax request was not successful.

Hello, im running isp config on a mail server, it was ok... i never had problems..
i have about 300 emails acconts added by ispconfig..

it worked very welll since i installed it, about 7 months ago.

Last week i connected to the web inteface to add a new email account...
some functions are not working and giving this error: Ajax request was not successful.

but the mail accounts was working well so i ignored the problem, added the accounts and closed the web interface.

Today i connected on web interface as admin but all sections are not working and giving this error..
i did some tests like adding a new admin & logging with it... but the login works but all places give this error and not show nothing to edit, like mail accounts, dns entries and domains.

I dont know if it is a bug or not, but i saw a lot of people asking about this problem on forums, can someone pleas check it?

If it is really a bug please tell me then i open a case on bugtraq.

Thanks


Diego Thomas
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Chillispot login failed - Freeradius sql error? mrcs9 HOWTO-Related Questions 0 30th November 2008 21:02
proFTPd passive mode problems bisbell Server Operation 8 6th August 2008 22:12
HTTP POST request over GPRS doesn't work. hiharsh Technical 2 23rd July 2008 17:52
Logsize issue cryptic General 46 7th April 2008 23:29
WG311v2 almost working with Edgy (w/o ndiswrapper) need help with the rest caudata Server Operation 11 13th November 2006 21:02


All times are GMT +2. The time now is 21:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.