Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 17th September 2009, 22:09
Thomas Jensen Thomas Jensen is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 127
Thanks: 5
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Think i solved it by killing the running process, things seems to be back now. Thanks.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 10th October 2009, 15:56
Thomas Jensen Thomas Jensen is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 127
Thanks: 5
Thanked 1 Time in 1 Post
 
Default

The same problem has just occurred again and i did the same fix.
Something must be wrong with server.sh.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New FTP Users can't login pyropoptrt General 21 12th June 2009 14:13
ISPConfig can't create websites anymore? keyvan Server Operation 1 13th March 2009 22:23
Chroot SSH + ISPConfig Norman Installation/Configuration 27 26th March 2007 04:40
redirect websites provell General 2 1st December 2006 10:51
Chrooted SSH apps bkrausz Tips/Tricks/Mods 14 30th August 2006 00:32


All times are GMT +2. The time now is 04:11.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.