Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 2nd October 2009, 16:19
ninjao ninjao is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 8
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Ispconfig 3 mail not working

Hi,

I have a fresh install of ISPconfig 3. I have created mail accounts and set it up like I think it should be... mxtoolbox.com says that im ok..

however nothing works. No internal mail, no external mail.

But heres the kicker, when i rebooted the server the mail was sent... wtf?

My DNS records are:

A epibrate.com. 87.98.171.221 0
A mail 87.98.171.221 0
A www 87.98.171.221 0
MX epibrate.com. epibrate.com. 10
NS epibrate.com. r28466.ovh.net. 0
NS epibrate.com. snds1.ovh.net. 0

Are those correct?

Please feel free to ask questions i will be monitoring this thread and will reply very quickly!

Thanks!
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need help get mail to work (can't recieve and apperently can't send) omega13a Installation/Configuration 19 20th August 2009 21:06
Loads of mysql connections to dbispconfig StrikerNL General 2 5th March 2009 14:31
ispconfig postconf sasl smtpd mail not working vinodadhikary Installation/Configuration 8 6th April 2008 16:09
Postfix problem: lost connection after CONNECT from unknown fernando_torrez Server Operation 5 30th November 2007 14:17
ISP-Ubuntu breezy ispconfig dns email e-mail working finally yellowjelly HOWTO-Related Questions 0 19th November 2005 20:30


All times are GMT +2. The time now is 00:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.