Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 24th September 2009, 06:02
dlucy dlucy is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 14
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Odd errors on httpd Apache restart

I've got a recent install of ISPConfig 3.0.1.4 on CentOS 5.3 which is working, but I am getting warnings or errors when I restart Apache:

[root@mymachine ~]# /etc/init.d/httpd restart
Stopping httpd: [ OK ]
Starting httpd: [Wed Sep 23 17:43:43 2009] [warn] NameVirtualHost 2XX.61.253.62:443 has no VirtualHosts
[Wed Sep 23 17:43:43 2009] [warn] NameVirtualHost 2XX.160.22.80:80 has no VirtualHosts
[Wed Sep 23 17:43:43 2009] [warn] NameVirtualHost 2XX.160.22.80:443 has no VirtualHosts
[Wed Sep 23 17:43:43 2009] [warn] NameVirtualHost 2XX.61.253.65:80 has no VirtualHosts
[Wed Sep 23 17:43:43 2009] [warn] NameVirtualHost 2XX.61.253.65:443 has no VirtualHosts
[Wed Sep 23 17:43:43 2009] [warn] NameVirtualHost 2XX.61.252.144:80 has no VirtualHosts
[Wed Sep 23 17:43:43 2009] [warn] NameVirtualHost 2XX.61.252.144:443 has no VirtualHosts
[Wed Sep 23 17:43:43 2009] [warn] NameVirtualHost *:80 has no VirtualHosts
[ OK ]
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 24th September 2009, 11:29
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 37,001
Thanks: 840
Thanked 5,650 Times in 4,460 Posts
 
Default

Thats absolutely ok, nothing to worry about. Apache is just telling you that you did not have assigned any websites to these specific IP addresses.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
apache, centos, httpd, init.d

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
problems with suexec gobokster Installation/Configuration 7 7th May 2009 14:33
Server brought to a crawl v2k Server Operation 14 29th May 2008 18:40
CENTOS 5 Ping Problem gAnDo Server Operation 11 28th March 2008 21:58
Apache / httpd restart / startup failed without errors Aldert Server Operation 11 30th January 2008 18:11
MaxClients set to appropriate level, but ISPconfig is crashing from it (I think) bpmee Server Operation 6 11th January 2007 20:29


All times are GMT +2. The time now is 20:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.