Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > MyDNSConfig > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 20th September 2009, 12:27
sorry27 sorry27 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Bind slave problem

Hello,

I have installed the last mydns-ng and mydnsconfig.

I have a problem with BIND slave update.
When I change the zone records in mydnsconfig, DNS NOTIFY to my slave BIND doesn't start.

This is my part of mydns.conf:

allow-axfr = yes # Should AXFR be enabled?
allow-tcp = yes # Should TCP be enabled?
allow-update = yes # Should DNS UPDATE be enabled?
notify-enabled = yes
ixfr-enabled = yes

Any idea?


Thanks a lot.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
bind problem. domain.com doesn't resolve to domain.net bob808 Server Operation 4 29th April 2009 12:07
Virtual users... Ubuntu 8.04 spaceuser HOWTO-Related Questions 12 19th June 2008 08:04
New Install - Bind problem Brenton Installation/Configuration 6 23rd May 2008 10:02
Problem with slave DNS DarkBen Installation/Configuration 15 5th January 2006 12:42
bind problem flourishing General 2 10th December 2005 13:06


All times are GMT +2. The time now is 17:11.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.