Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 2nd September 2009, 18:56
dclardy dclardy is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Dallas, TX
Posts: 347
Thanks: 10
Thanked 47 Times in 28 Posts
Default SMTP Server not sending emails

I just installed this on my server, and I am extremely happy with everything so far except I can't send emails.

I am unable to send emails from the email accounts that I have setup. What is the correct SMTP setup for these. The email account is drew@drewclardy.info. I can send emails to that account and receive them, but I can't send them from that account unless I use squirrel mail.

Last edited by dclardy; 2nd September 2009 at 22:05.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
lots of questions from noob papokergod Installation/Configuration 5 21st January 2009 13:19
Some basic pre-installation questions jeffw85 Installation/Configuration 1 26th November 2007 08:25
Hostname & DNS questions... SurfingAlien Installation/Configuration 6 16th October 2007 16:32
Questions and more questions... ellisgl General 1 21st July 2007 14:52
Many "is this possible?" questions... ClarkVent General 2 6th June 2007 15:35


All times are GMT +2. The time now is 21:22.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.