Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #11  
Old 30th August 2009, 18:40
totte_karlsson totte_karlsson is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Hi changeed the name isp1.example.com in the file /etc/mailname to isp1.monkisoft.com, which is the correct domain.

Now, all outgoing emails have correct from address.

Thanks,
totte
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CGI and FormMail Cracklefish Installation/Configuration 17 13th October 2009 13:40
Help needed error rpmbuild -ba postfix.spec mr_bo Installation/Configuration 2 15th May 2009 09:47
Postfix relay problem asus Server Operation 14 4th January 2009 09:18
Postfix + sasl problem nexon Installation/Configuration 1 1st January 2008 15:43
I broke it.. I think.. Email in is not being delivered? edge Server Operation 1 3rd July 2006 14:22


All times are GMT +2. The time now is 08:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.