Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 23rd August 2009, 10:15
quentusrex quentusrex is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 174
Thanks: 6
Thanked 11 Times in 7 Posts
Default Creating a new site on a sub domain

When I create a new site on a subdomain, I keep getting presented the domain website. such as:

Create: sandbox.mydomain.com

gets presented with: mydomain.com

Any ideas?

I have lots of sites where it works, but on this new one it doesn't work.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Catchall and Forwarding not working simmo General 6 22nd March 2014 01:54
site with no domain assigned to IP manarak General 10 21st May 2012 09:28
postfix, pop3 uvbnserved Server Operation 22 24th May 2009 22:00
how to reach my base site to test before domain resolution ? edison Installation/Configuration 2 28th May 2007 09:34
SSL related problems senzapaura Installation/Configuration 45 25th March 2006 15:15


All times are GMT +2. The time now is 01:55.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.