Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 11th August 2009, 05:05
omega13a omega13a is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: California
Posts: 15
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via ICQ to omega13a Send a message via AIM to omega13a Send a message via MSN to omega13a Send a message via Yahoo to omega13a
Default Need help get mail to work (can't recieve and apperently can't send)

First of all I followed the instructions here: http://www.howtoforge.com/perfect-se...64-ispconfig-3 and some tutorial on how to do that relay stuff that I can't find the URL for.

Also, my ISP is AT&T Yahoo and they block port 25 and require all outgoing email to go through there server so I'm trying to get the email sent out through there mail server and it is just not working.

I would post the configuration setting but when I try, I get a message saying my message is too short. If any of the forum admins read this, I think the forums have a logic bug in them...
__________________
Fish need bicycles!

Last edited by omega13a; 11th August 2009 at 05:12.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 06:11.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.