Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 7th August 2009, 18:42
samuch samuch is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 43
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Trouble Creating Email Account

So I created a website for say, testtestlongdomainname.com. I then created the email domain but accidentally typed it as testestlongdomainname.com (missing one of the letters) and then created an email account for it.

After realizing this error, I deleted the email domain and re-created it. But, the account does not work. I took a look and noticed that in the /var/vmail/testtestlongdomainname.com folder there is not a subfolder for the email account created.

It looks like ispconfig is not properly creating the email account for some reason. I'm not sure if this is because the domain name is so long, or because I orginally typo'ed the domain name. How can I manually get this account created while this is looked into?

For clarification on length, the real domain name is 22 characters plus .com (I know, it's long but I didn't recommend it.

Thanks in advance. We just moved this user to our new ispconfig 3 server so they're freaking out.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem creating email account belmont Installation/Configuration 1 28th July 2009 06:38
remote user fails in creating email account since version 2.2.23 gauthier General 2 19th April 2008 19:16
Creating an Email Account in ISPConfig pg001 General 1 6th February 2008 09:19
ISPConfig 2.2.14 released till General 48 19th July 2007 23:46
Problem with the apache (I can't start ist) M.Behrens Installation/Configuration 11 31st March 2006 10:48


All times are GMT +2. The time now is 09:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.