#1  
Old 21st July 2009, 11:46
admins admins is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Switzerland
Posts: 210
Thanks: 6
Thanked 6 Times in 3 Posts
Default Autoresponder do not work

Hi all

I've a ISPConfig Server 3 on a debian 5.
Completly installed. No I've tested the autoresponder, may it do not work.

Is this a bug or where could I look, that it works?

Thanks
admins
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 22nd July 2009, 16:15
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,739 Times in 2,574 Posts
Default

Are there any errors in your mail log?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 22nd July 2009, 16:19
admins admins is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Switzerland
Posts: 210
Thanks: 6
Thanked 6 Times in 3 Posts
Default

No, I see no error.
Thats strange...
Reply With Quote
  #4  
Old 22nd July 2009, 19:37
dzudzu dzudzu is offline
Member
 
Join Date: Jun 2009
Location: Serbia
Posts: 64
Thanks: 1
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

is mail system working properly when u send messages with mail account to outside your server etc?
__________________
EonTek.rs - System Engineering

dzudzu
Reply With Quote
  #5  
Old 23rd July 2009, 07:41
admins admins is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Switzerland
Posts: 210
Thanks: 6
Thanked 6 Times in 3 Posts
Default

yes its working.

admins
Reply With Quote
  #6  
Old 23rd July 2009, 10:10
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,678
Thanks: 819
Thanked 5,318 Times in 4,171 Posts
Default

There was a bug in some older versions, it has been fixed in 3.0.1.4
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #7  
Old 29th July 2009, 09:51
admins admins is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Switzerland
Posts: 210
Thanks: 6
Thanked 6 Times in 3 Posts
Default

Where are this configfiles?
Reply With Quote
  #8  
Old 29th July 2009, 12:15
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,678
Thanks: 819
Thanked 5,318 Times in 4,171 Posts
Default

The files are in the subfolders of /var/vmail/mailfilters/ The files are hidden, so use ls -la to display them.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #9  
Old 29th July 2009, 12:58
admins admins is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Switzerland
Posts: 210
Thanks: 6
Thanked 6 Times in 3 Posts
Default

Hi Till

there is see the following:
Code:
drwxrwx--- 2 vmail root 4096 29. Jul 11:57 .
drwxrwx--- 6 vmail root 4096 29. Jul 11:57 ..
-rwxrwx--- 1 vmail root  688 29. Jul 11:57 .autoresponder
-rwxrwx--- 1 vmail root   24 29. Jul 12:56 .vacation.ms
May the message will not seending to the mailsender

Any reason or check where I could make. Our customer need it urgently.

admins
Reply With Quote
  #10  
Old 29th July 2009, 13:06
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,678
Thanks: 819
Thanked 5,318 Times in 4,171 Posts
 
Default

You can try to debug maildrop. And as I told you above, there was a bug which has been fixed in the beta. You can e.g. lookup the cahnges in svn and try to apply them to your local setup.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mail server using Postfix, Dovecot, Mysql... Postfix virtual maps doesn't work?? tarasbuljba HOWTO-Related Questions 33 28th May 2010 14:33
ISPConfig3 - Autoresponder unreliable in Lenny Tezux HOWTO-Related Questions 4 21st June 2009 14:08
Remoting frame work work with version 2.32 ??? afandino Developers' Forum 7 8th June 2009 16:23
install ispconfig2 ok site dos not work ferasfm Installation/Configuration 5 7th May 2009 20:16
Mandriva Autoresponder dont work madmucho Installation/Configuration 6 20th October 2007 18:27


All times are GMT +2. The time now is 01:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.