Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 25th July 2009, 18:00
guimnk guimnk is offline
Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 90
Thanks: 7
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default PHP Errors - Access Denied

Hi all..

When I try to run my php application, I get this error's:

===============================

2 = fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource
/var/www/clients/client13/web17/web/dev/devel/generator/nm_gp_erro_js.php 61

2 = fclose(): supplied argument is not a valid stream resource
/var/www/clients/client13/web17/web/dev/devel/generator/nm_gp_erro_js.php 72

2 = chmod() [function.chmod]: Operation not permitted
/var/www/clients/client13/web17/web/dev/devel/generator/nm_gp_geracao.php 2553

2 = copy(/var/www/domain.com/web/dev/app/Fashion/_lib/lang/ja.lang.php) [function.copy]: failed to open stream: Permission denied
/var/www/clients/client13/web17/web/dev/devel/generator/nm_gp_atu_arq_mens.php 73

2 = fopen(/var/www/domain.com/web/dev/app/Fashion/_lib/lang/ja.lang.php) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied
/var/www/clients/client13/web17/web/dev/devel/generator/nm_gp_atu_arq_mens.php 124

2 = fputs(): supplied argument is not a valid stream resource
/var/www/clients/client13/web17/web/dev/devel/generator/nm_gp_atu_arq_mens.php 125

==============================

This Site is configured using Mod_PHP. How can I do to fix it??

Thanks..
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Postfix - Relay access denied gotting Server Operation 3 23rd April 2008 14:06
How to add a subdomain? malinens Installation/Configuration 2 10th March 2008 23:16
Sites are up, but none show in ispconfig Check Installation/Configuration 10 5th February 2008 11:33
Power failiure Wwamphyri General 6 24th February 2007 21:21
Transferring Hard Drive to new System latcarf Installation/Configuration 26 20th February 2007 18:51


All times are GMT +2. The time now is 01:27.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.