Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 23rd July 2009, 10:02
Gleno0h Gleno0h is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 20
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default 2 ISPc3 servers, 1 make's It Works page's

I got 2 servers running lenny and ispc3, when i create a website with server1 it's all good, i get the green index page. However with server2, i get the "It Works!" page, i know it's something with ip's, but how should i do it?

Thanks.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DNS views with Master and Slave servers howto guytools Server Operation 0 24th May 2009 00:19
trouble with web pages meomike2000 Server Operation 1 24th November 2008 14:56
Unable send receive emails vassilis3 Installation/Configuration 15 19th May 2007 14:34
No SPF record. beryl Installation/Configuration 6 17th May 2007 19:52
Installed nfs cluster, now only 1 connection out of two 2 works Jan VdV HOWTO-Related Questions 3 23rd February 2007 20:31


All times are GMT +2. The time now is 04:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.