Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #11  
Old 22nd July 2009, 21:37
khan khan is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Location: Chicago
Posts: 7
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks Falko for your prompt response.

I do have router configured to IP 192.168.1.105 for ports 80 and 8080

I still cant access website any idea why?

I still don't have an answer to one of my earlier question...
"Why am I still unable to see tab for "documentroot" It only has LinuxUser=web2, LinuxGroup=client2, AppacheDirective=blank... ?"

Please help...
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig 2.2.13 released till General 35 23rd July 2007 16:28
How to setting up webdav within a ispconfig web? virtualweb Installation/Configuration 8 15th November 2006 12:03
How to setting up webdav within a ispconfig web? virtualweb Installation/Configuration 1 27th July 2006 13:28
Help. I need step by step guide to setting up a web site using ISPConfig murrat Installation/Configuration 3 27th May 2006 13:20
Little problems setting up the ISPConfig Luciano Installation/Configuration 1 15th August 2005 20:17


All times are GMT +2. The time now is 15:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.