#11  
Old 8th July 2009, 12:53
rebel78 rebel78 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 8
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

maybe You have right that it is problem with dns in ispconfig. I used default template but domains on first ip work ok, when i use the same template for domains on other ips domains or dns do not work.

How can i easly uninstall ispconfig 3 ? I lost 3 days and still do not know where is the problem. I have to buy DA and do not loose time .

IspConfig looks good but do not work perfectly as should, there is no manual and demo so we (users) can't even look how configuration should be.

Regards.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 8th July 2009, 13:02
rebel78 rebel78 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 8
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

ok we find problem. Default templates for dns is broken but i do not know how it is possible that some domains work ok and rest not. Ok nevermind - customize dns templates will solve a problem.

Thanks and regards - uff
Reply With Quote
  #13  
Old 8th July 2009, 13:06
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 35,983
Thanks: 825
Thanked 5,372 Times in 4,219 Posts
 
Default

Default template which comes with ISPConfig is not broken. I use it on many servers daily. Maybe you changed the default template which broke it on your server.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
postfix problems with smtp linkdeb Server Operation 13 15th March 2014 17:58
postfix/trivial-rewrite digitalage HOWTO-Related Questions 19 13th March 2013 19:02
BIND problem rvarkevisser Installation/Configuration 1 23rd April 2007 17:37
postfix mysql on fedora core5 igongora Installation/Configuration 7 17th April 2007 04:40
SMTP TLS Problem with Mail Client dschmid Installation/Configuration 1 9th December 2005 01:56


All times are GMT +2. The time now is 22:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.