Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #11  
Old 7th July 2009, 21:46
y87 y87 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default myDNS not really starting

Thanks for showing me where the issue is! For some reason, even though /etc/init.d/mydns start/restart/stop appears to work, when I check my active processes, I don't see myDNS anywhere. I reconfigured with the newest version, and although myDNS will say it's starting, it doesn't, so I'm attempting to work that out. At least I don't have to focus on dnsmasq or the way I've set my configurations, now that I know the problem lies with myDNS. Any additional suggestions would also be appreciated, though I'm currently researching what may cause this behavior now.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPconfig setup - DNS, router and general access problems ingvar Installation/Configuration 6 31st July 2010 13:13
ISPConfig installation into multiple OpenVZ containers letezo Installation/Configuration 11 3rd March 2009 22:47
use external dns nameservers CONFUSED bobwdn Installation/Configuration 11 9th February 2009 14:50
DNS stop working MZH General 3 22nd February 2008 11:10
How to host own DNS Service in remote ISPConfig server? zenny Installation/Configuration 3 4th January 2007 15:15


All times are GMT +2. The time now is 02:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.