Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 7th July 2009, 13:30
robertlouwen robertlouwen is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Brielle, Netherlands
Posts: 141
Thanks: 20
Thanked 3 Times in 2 Posts
Default SSL and internal server error

Gentlemen,

I am on Fedora 10 with ISPConfig 3.0.1.3 and "host" 3 domains ( something.nl, something.nu and somethig.org )

when I browse to https://www.something.nl or https://www.something.nu first I see a warning about certificates and safety then I click continue to website and the server returns a error 500 ( internal server error )
when I browse to https://www.something.org first I see a warning about certificates and safety then I click continue to website and the server returns a error 404 ( page not found )

When I view the certificates it says: : "issued to localhost.localdomain" and "issued by localhost.localdomain"

Can anyone help me with this ?
__________________
With Respect, Robert
------------------------------------------------
Fedora 15 - ISPConfig v3.0.3.3
On Dell Optiplex GX270, Pentium 4, 2.8 GHz, 1024 Mb
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
fedora 10, ispconfig 3.0.1.3, ssl

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
All my mail is going to /var/mail/vmail _sluimers_ Installation/Configuration 21 10th January 2011 13:21
FTP cannot open remote folder!?! andysm849 Server Operation 23 16th October 2008 23:34
Can't start apache Musty Server Operation 12 9th March 2008 13:58
Disable SSL on the ISPConfig Apache server lespaul49 Installation/Configuration 1 24th July 2007 14:15
PHP Binary error during SSL haberg Installation/Configuration 1 21st July 2007 22:59


All times are GMT +2. The time now is 12:59.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.