Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 4th July 2009, 22:46
kentor kentor is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 19
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default problem with mail server setup

Hello,

I started following the guide on Virtual Users And Domains With Postfix, Courier, MySQL And SquirrelMail (CentOS 5.3 x86_64) http://www.howtoforge.com/virtual-us...tos-5.3-x86_64. I already had apache setup as well as a few other things but after going through the first page of the guide, I think I overwrote the old installation and now my previous application is not working =/ should I just skip this part "3 Install Apache, MySQL, phpMyAdmin" ? Thank you.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Statistic not working mzo Installation/Configuration 49 20th April 2011 12:19
Undelivered Mail Returned to Sender Error202 General 5 7th May 2009 11:14
external mail server and sending e-mails from a site problem dimas Server Operation 5 20th November 2008 20:59
What can be wrong martin_rudowicz Installation/Configuration 9 11th May 2008 19:42
Core 4: Error Messages on Fresh Install re CTX/SSL jjw Installation/Configuration 30 6th September 2006 12:16


All times are GMT +2. The time now is 12:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.