Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 2nd July 2009, 15:47
samcamfilms samcamfilms is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 2
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Cant get Mail to work

Hey Their,

I have setup a server on a VPS, Debian Etch

Installed ispconfig3.

We use googleapps for our emails etc.

Why cant i get forums etc to send the user their password reset link.

Looking at logs etc i get connection refused.

What do i need to do to make web applications send mail from its systems.

You will be rewarded if it works!!!

sam@wirelesscommunications.co.nz

Cheers

Sam
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
postfix, pop3 uvbnserved Server Operation 22 24th May 2009 21:00
Setting up a new server - Suse 11.1 londonman Server Operation 34 10th April 2009 13:16
/var/log/maillog entries I dont understand shawnbishop General 3 23rd January 2008 17:27
postfix-tls sasl2 mysql courier-authmysql gabrix Server Operation 4 12th January 2007 22:09
Virtual Users And Domains With Postfix, Courier And MySQL (+ SMTP-AUTH, Quota, SpamAs mholownych HOWTO-Related Questions 10 29th May 2006 03:39


All times are GMT +2. The time now is 08:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.