Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 24th June 2009, 11:52
blocker blocker is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 177
Thanks: 9
Thanked 4 Times in 4 Posts
Question client site ssl

Hello,

i have tried to enable ssl for a client's site. In the menu "SSL" under the site's properties i have pasted the SSL certificate (have one already) in the field "SSL Certificate", then i choose "Save certificate" in the dropdown box "SSL action" and then clicked save. After that the site is still not accessible under https://domain.tld

In the vhost file of the domain there is no trace of SSL config, there is also no separate vhost for the SSL of that domain. In the root folder of the domain in the subfolder ssl there is the a .crt and .csr file...

How exactly do i enable ssl for that domain? Am i doing it right and what else should i do?

Thanks!
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HELP: Enabled SSL on Site, Broke site astewart Developers' Forum 7 2nd April 2009 23:34
Setting up a customer SSL site catdude General 3 24th January 2008 18:34
SSL for virtual hosts on one certificate rbartz Tips/Tricks/Mods 8 20th November 2007 17:59
Site SSL not working cic Installation/Configuration 6 16th October 2007 18:01
SSL Issue - Unable to connect to any site Menzor Installation/Configuration 4 27th May 2007 04:03


All times are GMT +2. The time now is 18:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.