Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Feature Requests

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 13th February 2009, 11:50
theamoeba theamoeba is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 11
Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
Default bandwidth monitor per site - ispconfig 3

Hi guys,

I was wondering if there is a bandwidth monitor for sites in ispconfig 3. i dont know if this is a feature already, if so i cannot find it.

J
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 13th February 2009, 16:10
matrixn matrixn is offline
Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: Ramnicu Valcea, Valcea, Romania
Posts: 47
Thanks: 6
Thanked 2 Times in 2 Posts
Send a message via Yahoo to matrixn
Default

you have a traffic monitor and an used space monitor for every website you have added. This can be accesed via:
Administration > ISP Manager > Select an existed website > and in the right side u have a Tab called "Statistics".


I hope this is what u wanted.
Reply With Quote
  #3  
Old 17th February 2009, 13:48
grungy grungy is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 152
Thanks: 13
Thanked 14 Times in 9 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by matrixn View Post
you have a traffic monitor and an used space monitor for every website you have added. This can be accesed via:
Administration > ISP Manager > Select an existed website > and in the right side u have a Tab called "Statistics".


I hope this is what u wanted.
His question was for version 3, and that is not possible right at the moment...
Reply With Quote
  #4  
Old 18th February 2009, 16:01
perfectpol7 perfectpol7 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 79
Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Have a proxy server running fedora 10 need to have a bandwidth monitor, how do i configure it
Reply With Quote
  #5  
Old 29th April 2009, 21:35
kassie kassie is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Location: Johannesburg, South Africa
Posts: 136
Thanks: 13
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by grungy View Post
His question was for version 3, and that is not possible right at the moment...
Will this feature become available for ver 3? I see that we can monitor email usage but not by domain, only by mailbox. Is their a way to get the traffic per domain like in ver 2?

It was very handy to have in ver 2...
Reply With Quote
  #6  
Old 10th May 2009, 22:59
kassie kassie is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Location: Johannesburg, South Africa
Posts: 136
Thanks: 13
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi Guys,

Any news on the monitoring by domain option? It would really be nice to have.
Reply With Quote
  #7  
Old 23rd June 2009, 20:22
tom tom is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 492
Thanks: 8
Thanked 8 Times in 7 Posts
Default

Any news about trafic monitoring in ispc 3?
Reply With Quote
  #8  
Old 23rd June 2009, 20:37
Croydon Croydon is offline
ISPConfig Developer
 
Join Date: Jul 2007
Location: Koblenz, Germany
Posts: 922
Thanks: 16
Thanked 259 Times in 206 Posts
Default

In SVN (not stable!) there's a traffic-view for each website.
Attached Images
 
Reply With Quote
  #9  
Old 23rd June 2009, 20:57
kassie kassie is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Location: Johannesburg, South Africa
Posts: 136
Thanks: 13
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Thanks Croydon,

So it will probably be in the next stable upgrade!!
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig 3.0.0.6 Beta released till General 38 21st September 2008 19:15
added site but ispconfig doesnt created a dir dr_dbox General 6 26th June 2008 14:25
ISPConfig administration site caching images satyannair Installation/Configuration 4 8th April 2008 15:37
site works but ISPConfig login gone? Boon-Dog-Danny Installation/Configuration 6 4th August 2006 13:01
ISPConfig wont backup a site PortMan General 8 22nd July 2006 15:49


All times are GMT +2. The time now is 07:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.