Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 22nd June 2009, 15:06
admins admins is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Switzerland
Posts: 210
Thanks: 6
Thanked 6 Times in 3 Posts
Default Spamfilter

Hi all

I configurated the kill Level to 5 may amavis delivers Spam with 11points an more to the mailboxes:

HTML Code:
To:  	
X-Greylist:  	delayed 19629 seconds by postgrey-1.31 at **; Wed, 10 Jun 2009 19:06:59 CEST
X-MSMail-Priority:  	Normal
X-Mailer:  	Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000
X-MimeOLE:  	Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000
X-Priority:  	3
X-Spam-Flag:  	YES
X-Spam-Level:  	***********
X-Spam-Score:  	11.033
X-Spam-Status:  	Yes, score=11.033 tagged_above=-999 required=5 tests=[FORGED_MUA_OUTLOOK=4.199, FORGED_OUTLOOK_TAGS=0.001, HTML_MESSAGE=0.001, MIME_HTML_MOSTLY=0.001, MPART_ALT_DIFF=1.143, MSOE_MID_WRONG_CASE=0.699, NORMAL_HTTP_TO_IP=0.001, SPF_FAIL=0.992, URIBL_BLACK=1.961, URIBL_PH_SURBL=2.035]
What I did wrong ?

Thanks admins
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to know if spamfilter is working? nandelbosc Installation/Configuration 23 26th May 2009 18:28
How to active Spamfilter & Antivirus by default athmane General 1 18th February 2009 19:45
spamfilter doesn't work Tripple2 Installation/Configuration 7 20th September 2007 01:26
Global Spamfilter kassie Installation/Configuration 1 16th June 2007 17:03
spamfilter antivirus tab is gone rdells General 1 18th March 2006 00:53


All times are GMT +2. The time now is 01:39.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.