#1  
Old 12th June 2009, 20:05
wieserdk wieserdk is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 27
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default spam

Hi,

I was using anti-spam mechanizm provided by ISPConfig and that worked fine. Now I'm receiving lot od spam messages, and problem is that subject is not changing to *** SPAM *** . User has applied normal spam rule. What should I check?

Thanks in advance
Michael
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 12th June 2009, 21:14
wieserdk wieserdk is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 27
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I don't know is it important, but Subject spam tag in spam policy is blank. Should I change it?

Michael
Reply With Quote
  #3  
Old 13th June 2009, 08:46
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 35,467
Thanks: 813
Thanked 5,253 Times in 4,119 Posts
 
Default

If you want your subject to be tagged then you have to set it there.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Spam Filter not functioning (revisited) Cracklefish Installation/Configuration 7 8th March 2010 12:16
Spam & ISPConfig 3. itsnedkeren Installation/Configuration 13 3rd June 2009 16:24
email spam filter options the_spy Feature Requests 1 7th September 2008 17:04
Ubuntu 8.04 Spamsnake - all SA scores 0.00 Thomas_Powers HOWTO-Related Questions 23 24th June 2008 17:37
In ISPconfig whitelist but still seen as spam edge Installation/Configuration 12 5th September 2007 00:30


All times are GMT +2. The time now is 11:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.