Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 12th June 2009, 09:45
ignasigarcia ignasigarcia is offline
Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 39
Thanks: 5
Thanked 1 Time in 1 Post
Default /etc/postfix/aliases still not working. Please help!

Hi there! Hope someone can help me out with this becasuse I'm getting really desperate...

I have ISPC3 3.0.1.2 running on ubuntu 8.10. Everything's working great but local aliases, which are not processed at all. Postfix knows about the aliases file, with entries in main.cf:

alias_maps = hash:/etc/postfix/aliases
alias_database = hash:/etc/postfix/aliases

These are the contents of /etc/postfix/aliases

postmaster: adminisp@otherdomainiannotherserver.ltd

If I send a message to postmaster@anyvirtualdomaininispc3.ltd I get this in the log:

NOQUEUE: reject: RCPT from externaldomain.ltd[1.2.3.4]: 550 5.1.1 <postmaster@virtualdomaininispc3.ltd>: Recipient address rejected: User unknown in virtual mailbox table; from=<myaccount@externaldomain.ltd> to=<postmaster@virtualdomaininispc3.ltd> proto=ESMTP helo=<mailserver.externaldomain.ltd>

If I do add a malformed entry in /etc/postfix/aliases and run newaliases without any options I do get warnings/errors, so postfix IS looking at the right file.

On an opensuse server without ISPC3 (but with virtual users as well in a LDAP database), an aliases file such as this one in ubuntu works well.

Can anybody help me, please?

TIA,

Ignacio
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
fail2ban not working linuxwannabe Installation/Configuration 1 25th January 2009 06:09
SPF doesn't seems to be working roshajai Installation/Configuration 4 28th November 2008 12:39
Getting e-mail working hansoffate Installation/Configuration 29 13th August 2008 16:33
DNS stop working MZH General 3 22nd February 2008 11:10
ftp not working pesja Installation/Configuration 3 17th July 2006 12:37


All times are GMT +2. The time now is 18:58.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.