Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 10th June 2009, 00:03
wxman wxman is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 189
Thanks: 11
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default Adding SSL cert brought Apache down

I was trying to step through adding a cert to one of my sites using ISPConfig 3.0.1.3. I made it to adding the SSL and bundle, told it to save, and the whole server froze. I have no idea where I went wrong, but my log shows:
Code:
Unable to configure RSA server private key
SSL Library Error: 185073780 error:0B080074:x509 certificate routines:X509_check_private_key:key values mismatch
every time I try a restart.

I know one thing that I might have missed was changing the IP address from * to the actual address. If I got to command prompt to restart apache, all it says is:
Code:
httpd (pid 13791?) not running
When I was setting it up, I also wasn't sure if I was suposed to change the certificate showing under the 'SSL Request' box, and replace it with the one for my domain that was sent me. I did replace it, then pasted the bundle into the bottom box, and told it to save. Before I pasted the new domain cert into the box that already had one in it, I copied the cert that was there and saved it.

Is there anything to I can do to restart the whole process? I'd be happy to remove the changes and start over, but I don't know where to start. I can get to server files, and Mysql tables, but nothing running on Apache.

Last edited by wxman; 10th June 2009 at 02:38.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
problems with suexec gobokster Installation/Configuration 7 7th May 2009 13:33
SSL "connection interrupted" apache not listening on 443 yuro Installation/Configuration 10 28th October 2008 14:42
CENTOS 5 Ping Problem gAnDo Server Operation 11 28th March 2008 20:58
Strato Server - Restoring with SystemImager popper2001 HOWTO-Related Questions 5 28th July 2007 10:18
Creating image with Systemimager cuongtim HOWTO-Related Questions 3 18th November 2006 13:55


All times are GMT +2. The time now is 21:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.