Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 9th June 2009, 03:08
KenMasters KenMasters is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 9
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default fail2ban bug resurfaced?

I have this exact error in CentOS 5.3 x86_64, using ISPConfig 3.0.1.3:
FS#588 - CentOS: Monitoring plugin doesn't recognize fail2ban

I followed the The Perfect Server - CentOS 5.3 x86_64 [ISPConfig 3] to the letter (and found another bug in it - you must run "yum install apr-devel" or you will fail compiling SuPHP).

Everything seems to be fine (still checking some functions), yet the fail2ban plugin isn't working.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ubuntu-9.04 - fail2ban configuration problems dudez Installation/Configuration 2 8th February 2010 00:26
fail2ban not working linuxwannabe Installation/Configuration 1 25th January 2009 07:09
Fail2Ban not banning? tristanlee85 Server Operation 4 15th October 2008 14:44
Fail2ban not working on FC9 nanotechgeek2 HOWTO-Related Questions 3 6th October 2008 11:22
Fail2ban question joelee HOWTO-Related Questions 1 3rd April 2008 21:16


All times are GMT +2. The time now is 18:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.