Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 8th June 2009, 21:39
giganet giganet is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2007
Location: California
Posts: 243
Thanks: 116
Thanked 1 Time in 1 Post
Send a message via AIM to giganet
Default Server Randomly Kills ALL Internet Connectivity for ALL Devices

Hello group...

I have been for some time now trying to get to the bottom of this situation and at this point am pulling my hair out.

The problem seems to be on Monday' but will occur on other days of the week too, but mostly on Monday!

I have replaced server hardware, NIC cards and even completely re-worked this server with Ubuntu Server 9.04 as this box was compromised at one point.

At times though I have to completely disconnect this server from the network as it brings down the T1 connection causing the CSU router to indicate a hard down with a red LED.
To fix it (temporarily) I disconnect the Ethernet cable to this server then a couple moments later I can re-connect it and all is fine again until the next time.

*I have also tried new Ethernet cables alike.

*During the outage if I run 'ifconfig' no collision or errors are shown.

*I have no secondary firewalls am only using the one in ISPC3

*Have run 'iptables -F' that way IPTables is not even doing anything either.

Can anyone help to shed some light on possible scenarios and possible solutions?

I would very much appreciate your help.

Thanking you in advance for your time.

Best Regards
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Various problems, ISPConfig sites not seen from internet, DNS server, Mail server. mcardo Installation/Configuration 3 17th October 2008 14:20
FTP cannot open remote folder!?! andysm849 Server Operation 23 16th October 2008 23:34
Email - Ueb-Miau mazhar Installation/Configuration 5 21st December 2005 10:01
The Perfect Setup Suse 9.3 - Postfix problems new_bee05 HOWTO-Related Questions 20 25th November 2005 02:30
Server can't "see" the internet Luciano Installation/Configuration 8 22nd August 2005 23:22


All times are GMT +2. The time now is 03:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.