Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 6th June 2009, 17:24
obrienj619 obrienj619 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 5 Times in 2 Posts
Default

I did a successful perfect server install on 6/2/2009. I think some component was updated like someone mentioned. I have both builds in a virtual enviornment. If anyone needs me to get information I can.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 8th June 2009, 10:14
c0ng0 c0ng0 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Location: Indonesia
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 1 Post
Default

I have tried this mod detailed in this site and succeed.
http://www.centos.org/modules/newbb/...20562&forum=41

It is regarding the
"OPT_INCNOEXEC" that is not defined in latest httpd-devel version at CentOS 5.3....

Copy pasting the instruction.
Do not insert red whatever put in red.
Quote:
Solution:
add underlast line to mod_ruby-1.3.0/apachelib.h
-----------------------
#ifndef APACHELIB_H
#define APACHELIB_H

#define OPT_INCNOEXEC 32 /* added */
-----------------------
Hope that helps.
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to c0ng0 For This Useful Post:
aglenday (13th June 2009), Bebop17 (9th August 2009)
  #13  
Old 8th June 2009, 12:58
HEBEH HEBEH is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default same issue - does anyone have a clue ? i don't . . .

1.
[root@centa mod_ruby-1.3.0]# ./configure.rb --with-apr-includes=/usr/include/apr-1
checking for a BSD compatible install... /usr/bin/install -c
checking whether we are using gcc... yes
checking Ruby version... 1.8.5
checking for static Apache module support... no
checking for dynamic Apache module support... yes
creating Makefile
creating libruby.module
creating doc/Makefile
[root@centa mod_ruby-1.3.0]#

2.
[root@centa mod_ruby-1.3.0]# make
gcc -O2 -g -pipe -Wall -Wp,-D_FORTIFY_SOURCE=2 -fexceptions -fstack-protector --param=ssp-buffer-size=4 -m32 -march=i386 -mtune=generic -fasynchronous-unwind-tables -Wall -fno-strict-aliasing -fPIC -Wall -O2 -g -pipe -Wall -Wp,-D_FORTIFY_SOURCE=2 -fexceptions -fstack-protector --param=ssp-buffer-size=4 -m32 -march=i386 -mtune=generic -fasynchronous-unwind-tables -fno-strict-aliasing -DLINUX=2 -D_REENTRANT -D_GNU_SOURCE -D_LARGEFILE64_SOURCE -pthread -I. -I/usr/lib/ruby/1.8/i386-linux -I/usr/lib/ruby/1.8/i386-linux/i386-linux -I/usr/include/httpd -I/usr/include/apr-1 -c apachelib.c
apachelib.c: In function ‚ap_chdir_file‚:
apachelib.c:149: warning: ignoring return value of ‚chdir‚, declared with attribute warn_unused_result
apachelib.c:154: warning: ignoring return value of ‚chdir‚, declared with attribute warn_unused_result
apachelib.c: In function ‚rb_init_apache‚:
apachelib.c:374: error: ‚OPT_INCNOEXEC‚ undeclared (first use in this function)
apachelib.c:374: error: (Each undeclared identifier is reported only once
apachelib.c:374: error: for each function it appears in.)
make: *** [apachelib.o] Error 1
[root@centa mod_ruby-1.3.0]#
Reply With Quote
  #14  
Old 8th June 2009, 14:09
HEBEH HEBEH is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Solved !!!

this one works fine, thanx very much !!!

Quote:
Originally Posted by c0ng0 View Post
I have tried this mod detailed in this site and succeed.
http://www.centos.org/modules/newbb/...20562&forum=41

It is regarding the
"OPT_INCNOEXEC" that is not defined in latest httpd-devel version at CentOS 5.3....

Copy pasting the instruction.
Do not insert red whatever put in red.


Hope that helps.
Reply With Quote
  #15  
Old 8th June 2009, 20:33
mcaramb mcaramb is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 17
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Same here...

-rwxr-xr-x 2 root root 196644 Jan 21 05:53 /usr/bin/gcc
-rwxr-xr-x 1 root root 2018 Jan 6 2007 /usr/bin/gccmakedep

-Mike
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Intel SR1500ALR / S5000PAL motherboard - CentOS 5.3 installs, but doesn't start FractalizeR Installation/Configuration 20 14th July 2009 15:50
CentOS 5.3 and ISPConfig 3.0.1.1 wires Installation/Configuration 5 10th May 2009 10:23
ERROR: The PHP binary coming with ISPConfig does not work properly on your system! Th shadowspank Installation/Configuration 9 9th February 2008 18:55
Install ISPConfig on CentOS Server, in brief gfts Tips/Tricks/Mods 11 4th April 2006 08:29
ISPConfig system stoped johnking Installation/Configuration 7 27th October 2005 02:37


All times are GMT +2. The time now is 16:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.