Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Developers' Forum

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 31st May 2009, 23:20
afandino afandino is offline
Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 35
Thanks: 1
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default Remoting frame work work with version 2.32 ???

I see that some of you have gotten the basic remoting frame work to work. I have a freshly built install Debian 5, perfect install , ispconfig 2.32.

The install of the remote frame work goes well.

But after modifying the example files can not get this to work no way.

where I am stuck is the the soap client never connects to the soap server always just returns without error.

One more thing to note is that the sql server resides on another machine


Last edited by afandino; 31st May 2009 at 23:27.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need help with ATI's graphics driver installer Wraithfire Installation/Configuration 25 16th June 2007 13:33
ClamAV doesn't work - fresh installation Version: 2.2.1 tom Installation/Configuration 20 27th February 2007 16:29
HotSaNIC domino Tips/Tricks/Mods 23 6th November 2006 05:19
Problems installing NForce4 sound drivers Wraithfire Installation/Configuration 21 16th April 2006 17:30
KErnel not showing all my memory Jorem Kernel Questions 8 13th April 2006 12:59


All times are GMT +2. The time now is 13:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.