Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 31st May 2009, 20:02
3cwired_com 3cwired_com is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 100
Thanks: 3
Thanked 3 Times in 2 Posts
Default Spam Problems

I am using debian lenny, and ispconfig 3. I do have the spamfilter activated and i can see the mails which get read and processed by the spam filter. The mail header I attached below doesnt contain any spam filter so it isn't getting tagged/processed at all. Is there a way to force this to get tagged/processed? Is this a feature/bug?

Code:
Return-Path: <knlgresqgef@boonebrothers.com>
Received: from localhost (localhost [127.0.0.1])
    	by server1.my_domain.com (Postfix) with ESMTP id 701547F21D1
    	for <my_user@my_domain.com>; Sun, 31 May 2009 12:27:33 -0400 (EDT)
X-Virus-Scanned: Debian amavisd-new at server1.my_domain.com
Received: from server1.my_domain.com ([127.0.0.1])
    	by localhost (server1.my_domain.com [127.0.0.1]) (amavisd-new, port 10024)
    	with ESMTP id VH+Lpb7+vhja for <my_user@my_domain.com>;
    	Sun, 31 May 2009 12:27:18 -0400 (EDT)
Received: from [88.230.221.160] (unknown [88.230.221.160])
    	by server1.my_domain.com (Postfix) with ESMTP id B892F7F21C6
    	for <my_user@my_domain.com>; Sun, 31 May 2009 12:26:46 -0400 (EDT)
Received: from [88.230.221.160] by boonebrothers.com.mail5.psmtp.com; Sun, 31 May 2009 18:27:16 +0200
From: "Jarvis Hollingsworth" <knlgresqgef@boonebrothers.com>
To: <my_user@my_domain.com>
Subject: Xspend this summer with vi,aqra pr.o<fes.sio>nal pil'lsk
Date: Sun, 31 May 2009 18:27:16 +0200
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/alternative;
    	boundary="----=_NextPart_000_0006_01C9E21D.6C8EDA00"
X-Mailer: Microsoft Office Outlook, Build 11.0.6353
Thread-Index: Aca6Q58727G1V0JO8SV4SIQLPQ35MS==
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2869
Message-ID: <01c9e21d$6c8eda00$a0dde658@knlgresqgef>
__________________
Behind every great fortune lies a crime.
www.3cwired.com - Web Design/SEO/Repair/Sales/Upgrades
www.galants.org - The Home for Galant Enthusiasts
www.locatemyip.com - More than just free IP displays
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPCONFIG Anti-Spam filter not causing problems for user account vestport Server Operation 16 13th August 2008 00:22
Ubuntu 8.04 Spamsnake - all SA scores 0.00 Thomas_Powers HOWTO-Related Questions 23 24th June 2008 18:37
Management/system config/settings & /server/settings not working!! dactor Installation/Configuration 9 6th February 2008 10:11
Empty Recycle Bin jon335 General 40 6th May 2006 12:56
ISPConfig + Perfect Setup Ubuntu 5.10 + Smtp SPAM problems lyndros Installation/Configuration 11 15th April 2006 18:07


All times are GMT +2. The time now is 16:43.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.