Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 25th May 2009, 13:13
gilas gilas is offline
Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 61
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default apache stopped ... not restarted...

3 days ago i installed correctly without errors ISPConfig version 3.0.1.1
today I attemped an update to 3.0.1.2. version, failed. This is the last log lines:

Stopping Courier POP3-SSL server: pop3d-ssl.
Starting Courier POP3-SSL server: pop3d-ssl.
[Mon May 25 08:16:27 2009] [warn] _default_ VirtualHost overlap on port 443, the first has precedence
[Mon May 25 08:16:27 2009] [warn] _default_ VirtualHost overlap on port 443, the first has precedence
Restarting web server: apache2 failed!
Restarting ftp server: Running: /usr/sbin/pure-ftpd-mysql-virtualchroot -l mysql:/etc/pure-ftpd/db/mysql.conf -l pam -A -O clf:/var/log/pure-ftpd/transfer.log -E -b -u 1000 -B
Update finished.
web11:~/ispconfig3_install/install# /etc/inid
web11:~/ispconfig3_install/install# /etc/init.d/apache2 restart
Restarting web server: apache2[Mon May 25 08:17:06 2009] [warn] _default_ VirtualHost overlap on port 443, the first has precedence
[Mon May 25 08:17:06 2009] [warn] _default_ VirtualHost overlap on port 443, the first has precedence
failed!
web11:~/ispconfig3_install/install#

apache doesn' restart anymore.

Note: I'm working under lenny v. 5.0.1. To force the previous ISPConfig install (v. 3.0.1.1) I modified a line within the installer; this because the installer doesn't recognize my version and stops (checks only looking for "5.0" string and not for "5.0.1" with a trim funcion in PHP).

Thank you very much
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fedora 4 TPS mail problem Hagforce HOWTO-Related Questions 13 10th February 2010 18:23
problems with suexec gobokster Installation/Configuration 7 7th May 2009 13:33
CENTOS 5 Ping Problem gAnDo Server Operation 11 28th March 2008 20:58
Centos 4.4 32bit Hangs, High Server load 3cwired_com Server Operation 11 16th November 2006 15:47
Problem with the installation of Dokeos (LMS) in ISPConfig jofranco General 4 28th April 2006 00:45


All times are GMT +2. The time now is 20:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.