Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 24th May 2009, 17:43
centosarus centosarus is offline
Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 46
Thanks: 9
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default DNS Wizard worked only the first time

First of all, thanks for a fantastic product and all the great tutorials posted on this site. I would not know where to begin if it weren't for you guys.

The DNS Wizard only worked the first time I created a zone. The second time I tried it, clicking on the Create DNS Record produced nothing. The form just sits there unsubmitted. I get the same result with both IE and Firefox. I am using ISPConfig 3.0.1.2 on Centos 5.3.

Thanks.

Jude
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Squid Proxy Caching on Linux obzerver Installation/Configuration 4 13th August 2008 19:51
Google Apps dayjahone General 19 29th March 2008 17:25
DNS Configuration Problems VMartins Installation/Configuration 10 24th July 2007 14:40
Unable send receive emails vassilis3 Installation/Configuration 15 19th May 2007 14:34
No SPF record. beryl Installation/Configuration 6 17th May 2007 19:52


All times are GMT +2. The time now is 05:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.