Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 23rd May 2009, 18:02
Falrish Falrish is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Location: Canada
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via AIM to Falrish Send a message via MSN to Falrish Send a message via Yahoo to Falrish
Default Server DB deleted

Hello,

I am running CentOS 4 with ISPConfig 2 and accidentally, the system database was deleted. Now no one can log in again. I followed the steps shown on http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=161 and even tried adding to the isp_isp_user table. However, none of this seems to work. I ensured it is pointing to the correct database as well. Any thoughts on what else could be the problem?

Any thoughts would be great help.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
centos, database, error, ispconfig, login

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Webmail problems with only one domain? compner Installation/Configuration 14 16th February 2010 17:59
apache2 won't connect to localhost or 127.0.0.1 anw Server Operation 6 19th March 2009 19:51
procmail problem - mail delivery Lobanak Installation/Configuration 4 1st March 2009 23:24
What can be wrong martin_rudowicz Installation/Configuration 9 11th May 2008 20:42
Problems with Postfix Mysql Courier PatrickAdrichem Installation/Configuration 3 13th April 2007 16:44


All times are GMT +2. The time now is 05:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.