Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 21st May 2009, 17:53
baskin baskin is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: Syros, Greece
Posts: 118
Thanks: 9
Thanked 8 Times in 8 Posts
Default Ipplan moved from ispconfig 2 to ispconfig 3 login problem

I have a working installation of ipplan on a ispconfig 2 system (opensuse 10.0).

I have moved the installation to a newly created ispconfig 3 system (opensuse 11.1). I moved the files and export-import the database.

All seems well and when i access the home page of ipplan (http://www.mydomain/ipplan) everything looks normal.

The problem is that i cannot login to ipplan neither with the accounts created in the database or the admin account that exists in the config.php file of ipplan.

From the faq of ipplan:

Quote:
* Q: I have another .htaccess file higher up in my web server tree which confuses IPplan’s authentication - how can I use both?

A: Use external authentication to obtain the previous login credentials of the superior directory - see the documentation.

A: Create an .htaccess file in the IPplan subdirectory consisting of only one line:

Order Deny,Allow

This will make the authentication that was made by a superior-directory .htaccess gone.
It seems that something is confusing ipplan's authentication although i have made an .htaccess file in the ipplan's folder as stated in the faq.

Any help is appreciated.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unable to authenticate to SMTP server ashkev Installation/Configuration 15 6th February 2007 17:46
site works but ISPConfig login gone? Boon-Dog-Danny Installation/Configuration 6 4th August 2006 13:01
User Login to ISPConfig DiOmega General 7 7th March 2006 19:44
Details on problem /mailuser login and more (long) linutzy Installation/Configuration 11 15th February 2006 18:45
Total Frustration-HELP palkat Installation/Configuration 17 3rd September 2005 17:28


All times are GMT +2. The time now is 17:24.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.