Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 19th May 2009, 01:46
ddorsey ddorsey is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Red face Fedora 10 and ISPConfig 3

I have installed Fedora 10 on my server following the instructions for The Perfect Server Fedora 10 [ISPConfig 3]. As far as I could tell theinstallation with well. I was able to access the default web site for Fedora. Up until I installed ISPConfig 3. After the installation of ISPConfig 3, I receive a message:

Starting httpd: [Mon May 18 18:39:05 2009] [warn] NameVirtualHost *:80 has not VirtualHosts [failed]


when I run /etc/init.d/httpd start.

I have installed the server several times and the same message appears after the installation of ISPConfig.

I can supply additional information as needed. the only difference between the instructions and my configuration is the IP address (Mine is a public IP address) and the server name.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 19th May 2009, 09:21
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,046
Thanks: 826
Thanked 5,388 Times in 4,233 Posts
Default

This message is fine, nothing to worry about.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 19th May 2009, 13:24
ddorsey ddorsey is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Fedora 10 and ISPConfig 3

I understand that the message is a warning (no sites created) however, why will the httpd service fail to run. Again prior to installing ISPConfig 3 httpd started properly. I was able to link to the default Fedora welcome page but after the installation of ISPConfig httpd failed to run.
Maybe I overlooked a step when configuring ISPConfig (I used the default settings as listed on the instructions).

Is there a way to uninstall ISPconfig 3. Could not find information on the forum only for ISPConfig 2
Reply With Quote
  #4  
Old 19th May 2009, 16:23
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,046
Thanks: 826
Thanked 5,388 Times in 4,233 Posts
Default

This message ahs nothing to do with a real problem of httpd. If you want to know why httpd does not start, take a look into the error log of the webserver.

Quote:
Is there a way to uninstall ISPconfig 3. Could not find information on the forum only for ISPConfig 2
Use the uninstall script which is in the same folder then the install script. But uninstalling ispconfig will not fix your httpd problem.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 19th May 2009, 21:11
ddorsey ddorsey is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default Fedora 10 and ISPConfig 3

Thanks I will look at the log file
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 22:44.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.