Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 19th May 2009, 19:02
nickpieters nickpieters is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default several issues

Hi

I have several issues, and don't understand why this is happening, server is running sinces 2 months now. Installation was with the vmware image and manual downloaded here.

1. Can't update, when i try to run the php script: php -q update.php i get this:
Fatal error: Cannot use string offset as an array in /home/administrator/ispconfig3_install/install/update.php on line 146

2. Now whenever i want to add a database, site whatever nothing happends. It gets on the webfront of the ispconfig site. But no /var/client etc... folder is made, also checked on phpmyadmin also there no added database.

3. Serverconfig etc. is empty on the ispconfig site

Anyobody that could help me?

thx!
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Perfect XEN Setup on Debian Lenny - Live Migration Issues AlexKent HOWTO-Related Questions 8 25th April 2009 11:57
Postfix issues NewMee Installation/Configuration 7 20th April 2009 18:52
ClamAV Milter Issues - Virtual Hosting Howto With Virtualmin On CentOS 5.1 pheniks HOWTO-Related Questions 14 26th March 2008 11:04
Ubuntu Mail Server issues (warning: a long list!) klonos HOWTO-Related Questions 3 6th October 2007 14:18
ISPConfig + Turck MMCache + Hardened-PHP - Any Issues? BobbyQ General 8 3rd May 2006 22:52


All times are GMT +2. The time now is 23:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.