Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 19th May 2009, 01:46
ddorsey ddorsey is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Red face Fedora 10 and ISPConfig 3

I have installed Fedora 10 on my server following the instructions for The Perfect Server Fedora 10 [ISPConfig 3]. As far as I could tell theinstallation with well. I was able to access the default web site for Fedora. Up until I installed ISPConfig 3. After the installation of ISPConfig 3, I receive a message:

Starting httpd: [Mon May 18 18:39:05 2009] [warn] NameVirtualHost *:80 has not VirtualHosts [failed]


when I run /etc/init.d/httpd start.

I have installed the server several times and the same message appears after the installation of ISPConfig.

I can supply additional information as needed. the only difference between the instructions and my configuration is the IP address (Mine is a public IP address) and the server name.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 07:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.