Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Tips/Tricks/Mods

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 15th May 2009, 11:29
tio289 tio289 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 70
Thanks: 2
Thanked 14 Times in 9 Posts
Default Alias domain 301 redirect

hi. its simply, just edit file /usr/local/ispconfig/interface/web/sites/form/web_aliasdomain.tform.php

this lines
Code:
...
'redirect_type' => array (
			'datatype'	=> 'VARCHAR',
			'formtype'	=> 'SELECT',
			'default'	=> 'y',
			'value'		=> array('' => 'No redirect', 'no' => 'No flag', 'R' => 'R', 'L' => 'L', 'R,L' => 'R,L')
		),
...
to this

Code:
...
'redirect_type' => array (
			'datatype'	=> 'VARCHAR',
			'formtype'	=> 'SELECT',
			'default'	=> 'y',
			'value'		=> array('' => 'No redirect', 'no' => 'No flag', 'R=301,NC' => 'R=301,NC', 'L' => 'L', 'R,L' => 'R,L')
		),
...
you can add your own options, for example
Code:
...
'redirect_type' => array (
			'datatype'	=> 'VARCHAR',
			'formtype'	=> 'SELECT',
			'default'	=> 'y',
			'value'		=> array('' => 'No redirect', 'no' => 'No flag', 'R=301,NC' => 'R=301,NC', 'R=302,NC' => 'R=302,NC', 'L' => 'L', 'R,L' => 'R,L')
		),
...
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to tio289 For This Useful Post:
oncletom (18th May 2009)
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Postfix delivery problem erebus Installation/Configuration 8 29th July 2014 21:17
freebsd 7, samba 3, domain controller alexdimarco Suggest HOWTO 6 5th November 2010 17:54
Postfix not responding to telnet CarbonCopy Server Operation 6 8th May 2009 06:39
post fix error after a year aberrio Server Operation 5 5th May 2009 22:33
CentoS doesn't send the emails vaio1 Installation/Configuration 18 5th November 2008 18:51


All times are GMT +2. The time now is 18:07.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.