#1  
Old 12th May 2009, 15:27
admins admins is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Switzerland
Posts: 210
Thanks: 6
Thanked 2 Times in 2 Posts
Question Subdomain

Hi all

If i create a subdomain for a domain and add a redirect to an other page, it shows the default domain and do not redirect. (I added the DNS entries)

Whats wrong?

Thanks
admins
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 12th May 2009, 19:45
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 34,581
Thanks: 792
Thanked 4,980 Times in 3,901 Posts
Default

What exactly did you enter in the redirect fields?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 13th May 2009, 07:48
admins admins is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Switzerland
Posts: 210
Thanks: 6
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Hi till

Now I checked it again. It takes a while for enabling it.

Thanks for your great support.

admins
Reply With Quote
  #4  
Old 13th May 2009, 09:24
admins admins is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Switzerland
Posts: 210
Thanks: 6
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Where can I look what this Redirect Typ are?

What must I do, when Subdomain xy must redirect to the folder xy in the Webfolder?

Thanks
Reply With Quote
  #5  
Old 13th May 2009, 09:27
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 34,581
Thanks: 792
Thanked 4,980 Times in 3,901 Posts
Default

Quote:
Where can I look what this Redirect Typ are?

What must I do, when Subdomain xy must redirect to the folder xy in the Webfolder?
apache documentation:

http://httpd.apache.org/docs/2.2/mod/mod_rewrite.html
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #6  
Old 13th May 2009, 09:34
admins admins is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Switzerland
Posts: 210
Thanks: 6
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

What must I do, when Subdomain xy must redirect to the folder xy in the Webfolder?
Reply With Quote
  #7  
Old 13th May 2009, 13:18
admins admins is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Switzerland
Posts: 210
Thanks: 6
Thanked 2 Times in 2 Posts
 
Default

To all with this problem: Just add a new site..
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ipsconfig 3 * subdomain planks Installation/Configuration 15 18th February 2009 09:52
Subdomain redirect to script as argument cooljai Server Operation 0 12th June 2007 16:41
PHP not processing on subdomain hybridstorm General 1 20th July 2006 13:29
Subdomain with Webspace nsm Installation/Configuration 1 13th June 2006 10:39
Can't figure out how to use subdomain for mail. SkIRmiS Installation/Configuration 1 20th September 2005 21:31


All times are GMT +2. The time now is 14:58.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.