Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 9th May 2009, 18:14
venceitor venceitor is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default A problem with Auto-Subdomain

Hi, I have installed perfectly ISPConfig 3 and it running perfect too, but I have a issue, when a check the Auto-Subdomain (and I put www. or *.), it doesn't work, I can't access to the web if I write it with the www. but if I write without it, I can access.

¿How can I repair this?

Thank you very much.

PD: I have followed this tutorial: http://www.howtoforge.com/perfect-se....2-ispconfig-3 (but with CentOS 5.3)
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 9th May 2009, 18:23
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,070
Thanks: 826
Thanked 5,396 Times in 4,240 Posts
Default

you have to create a dns a-record for www.yourdomain.com pointing to the ip of your server.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 9th May 2009, 18:51
venceitor venceitor is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by till View Post
you have to create a dns a-record for www.yourdomain.com pointing to the ip of your server.
Thank for reply till but you didn't undertand my problem or I dont undertand you. My problem is that I can access to my web if I write mydomain.com but if I write www.mydomain.com I cant access it, and I have put in Auto-Subdomain "www.*"



Edit: I have fixed it, I have made two things, the firts I have redirected my domain with www. to my IP and the second is that I have created a subdomain with the www with no-redirect configuration.

Last edited by venceitor; 9th May 2009 at 21:46.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
auto-subdomain, www.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
postfix problems with smtp linkdeb Server Operation 13 15th March 2014 17:58
Strange email problem for one of my domains... any help appreciated paulrobert_a Installation/Configuration 5 9th August 2010 14:15
Problem with SubDomain/ index.php & internal server error. thecaptainjs Installation/Configuration 2 22nd February 2007 21:17
Another problem add subdomain dnikola Installation/Configuration 3 15th May 2006 17:40
SMTP TLS Problem with Mail Client dschmid Installation/Configuration 1 9th December 2005 01:56


All times are GMT +2. The time now is 06:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.