Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 8th May 2009, 17:27
siul0_0 siul0_0 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 8
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default Exim Gateway with mailwatch (Unable to receive emails)

Hi There, My first post

I've setup an email gateway to try to fight the unlimited spam war.

I am a newbie to Exim and MailScanner

This is the Guide I've followed:
http://www.howtoforge.com/mailscanne...ommunigate-pro

Everything when according to plan with the installation besides that I had to do a couple of more modifications due to the Enforcing Linux .

The plan is to have this SpamGateway sitting in front of the Exchange server.

INTERNET >> SPAMGATEWAY >> EXCHANGE >> USERS

Unfortunately, I am at lost on where the email is being routed.

PROBLEM:
I am not able to see where the message is being relayed to the exchange box.

from the main.log:
Code:
2009-05-08 11:14:53 1M2Rmn-0002Du-E2 <= test@gmail.com H=yw-out-2324.google.com [80.125.46.28] P=smtp S=1923 id=633c0de40905080816i1dacbf6enfa6d4fc907fb93f8@mail.gmail.com

2009-05-08 11:15:02 1M2Rmn-0002Du-E2 unknown named domain list "+local_domains"
I am also getting this:
Code:
1M2SVU-0002SU-45 Failed to create spool file /var/spool/exim.in/input//1M2SVU-0002SU-45-D: Permission denied
All I see is the message being received and on the MailWatch (webconsole) the message is received as well.

On the guide there configuration that is suppose to send it is the exim_out.conf, which is mapped on the /etc/MailScanner/MailScanner.conf, so I'm understanding that MailScanner is the one in charge of sending the email to the exchange box, but there's no log of it.

The exchange box is configured to accept relayed messages.

The message never arrives to the exchange box, and there's no sign of failure on connecting to its SMTP service.

Any help on this its GREATLY appreciated.

Thanks.

Last edited by siul0_0; 8th May 2009 at 18:05.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
email gateway exim

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unable send receive emails vassilis3 Installation/Configuration 15 19th May 2007 14:34
Unable to receive emails djc_2005 Installation/Configuration 1 18th May 2007 09:49
HotSaNIC domino Tips/Tricks/Mods 23 6th November 2006 05:19
Howto suggestion suse PhP ver 4 + Ver 5 wwparrish Suggest HOWTO 11 7th August 2006 13:29
Unable to receive emails?!!! nandhu HOWTO-Related Questions 7 23rd October 2005 23:49


All times are GMT +2. The time now is 19:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.