Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 7th May 2009, 17:27
itsnedkeren itsnedkeren is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2009
Location: Denmark
Posts: 128
Thanks: 32
Thanked 10 Times in 10 Posts
Unhappy Spam & ISPConfig 3.

Hi all.

First off thanks for a great product!

I'm having problems figuring out how to setup the spam function in ISPconfig3.

Info:
Spamfilter is set to "Normal" for all users
I have not configured any black/white-list
Spam subject used -> XJS*C4JDBQADN1.NSBN3*2IDNEN*GTUBE-STANDARD-ANTI-UBE-TEST-EMAIL*C.34X

Please see attached screenshot!

Question 1: Mails that are for sure spam like a spam test(see above), gets thru the system, BUT they get marked as "SPAM!!!" in the subject. Why are they not bounced, removed, deleted OR moved to the email address I specified in the "Quarantine" tab under "Forward spam to email"???


Question 2: What are reasonable setting for the spam function??


Thanks in advance for any replies.

Best regards
Jimmy
Attached Images
 

Last edited by itsnedkeren; 7th May 2009 at 17:30.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPconfig setup - DNS, router and general access problems ingvar Installation/Configuration 6 31st July 2010 14:13
ISPConfig after installation CoDonCo Installation/Configuration 46 14th July 2010 17:54
In ISPconfig whitelist but still seen as spam edge Installation/Configuration 12 5th September 2007 01:30
ISPConfig 2.3.2-dev released till General 9 4th June 2007 11:46
Recreating ISPConfig database retran Installation/Configuration 2 16th April 2006 00:22


All times are GMT +2. The time now is 10:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.